De Zomer Voorbij Aflevering 7

  • zwartesjaak
  • Tagged , , , , , ,
  • October 14, 2015
  • dzv - aflevering7

    De heren maken zich klaar voor het kroegoptreden in de Skihut van Salou. Ruud Feltkamp praat de avond aan elkaar en sluit de avond af achter de draaitafel. De heren maken zich klaar voor het kroegoptreden in de Skihut van Salou. Ruud Feltkamp praat de avond aan elkaar en sluit de avond af achter de draaitafel. De volgende ochtend vertrekken Ruud en Jayh en komen Dave en Arjen van The Kik aan. Zij gaan mountainbiken met Lange Frans en Lil Kleine, AndrĂ© Hazes jr., Zwarte Sjaak en Thomas Berge gaan naar een waterpark. Lil Kleine is reisleider en heeft zich ingelezen over het park. In de middag volgt de soundcheck voor het grote optreden op de boulevard van Salou. Frans Duijts en Brownie Dutch komen aan. Op het strand verzamelen Dave en Arjen van the Kik, Lil Kleine en Zwarte Sjaak zoveel mogelijk dames om haasje over mee te doen. ‘s Avonds is het grote optreden op de boulevard van Salou, waar Lil Kleine emotioneel wordt