De Zomer Voorbij Aflevering 5

  • zwartesjaak
  • Tagged , , , , , ,
  • September 30, 2015
  • dzv - aflevering5

    Thomas Berge, Lange Frans en de Gents gaan een menselijke toren bouwen: een oude Spaanse traditie uit de streek waar ze verblijven. Ze krijgen les van een professionele groep. Thomas Berge, Lange Frans en de Gents gaan een menselijke toren bouwen: een oude Spaanse traditie uit de streek waar ze verblijven. Ze krijgen les van een professionele groep. Intussen zijn Saar, Anna-Alicia, Sjaak en Yes-R op het strand waar ze sub yoga gaan doen: yogales op een surfplank in zee. De meiden pakken het goed op, Yes-R vindt het erg moeilijk. Aan het einde van de dag raakt Zwarte Sjaak betrokken bij een ongeluk bij het banaanvaren op zee en belandt in het ziekenhuis Die avond komt Ruud Feltkamp aan en zingt de groep akoestische nummers in een strandtentje op de camping. De volgende ochtend vertrekken Saar en Anna-Alicia en komt Lil Kleine aan. Kleine gaat samen met Yes-R en Zwarte Sjaak op de koffie bij een Nederlands gezin en intussen gaat Lange Frans samen met Ruud, Thomas en Danny Froger perzikenjam maken.